KVIKLINKS
Heltborg Museum
Jens Søndergaard på Heltborg Museum
Jernalderby på Heltborg Museum
 
KULTURELT SAMRÅD
Websitet skriver: KS er skabt af foreninger i Thisted Kommune for at være paraplyorganisation for kulturelle foreninger i kommunen, der kan tilslutte sig formål og vedtægter.
KS skal arbejde for at skabe samarbejde mellem foreninger i hele kommunen, for at styrke den enkelte forening og eventuelt stå for større fællesarrangementer.(være netværksskabende)

KS vil udarbejde oversigt over foreninger og deres formål for offentliggørelse i diverse medier.
Etablere hjemmeside for offentliggørelse af foreninger og deres formål samt skabe markedsplads for efterlysning af effekter eller personer til projekter.

KS opretter aktivitetskalender på hjemmesiden så den kan ses såvel lokalt som i øvrigt ind- og udland. Endvidere være behjælpelig med udsendelse af pressemeddelelser og anden informationsmateriale om kulturbegivenheder i Thy og på Hannæs.
Der ud over danne en aktivitetskalender, hvor foreninger kan koordinere deres aktiviteter.

KS arbejder på at kunne tilbyde hjælp til nye og etablerede foreninger med f.eks. kurser i foreningsdrift, kommunikation og henvendelse til det politiske og det administrative system. Desuden hjælp til layout og trykning af brochurer, programmer og plakater.

KS vil tilbyde hjælp til at finde finansielle kilder og udforme ansøgninger.

KS vil samarbejde mellem institutioner og foreninger og mellem erhvervslivet og foreninger.

KS vil give kulturlivet, der ligger uden for idrætsområdets samvirke, de bedste betingelser, ved at opnå status som samtale- og høringspartner for Kulturelt udvalg og kulturel forvaltning og overfor andre finansielle kilder.
Læs mere...
HELTBORG MUSEUM
Er en del af Thisted Museum og på websitet skrives blandt andet: På det meget smukt beliggende Heltborg Museum er udstillet malerier, tegninger og litografier af Jens Søndergaard (1895-1957). Værker af Leo Estvad og Ellen Raadal. Egnshistorisk samling om landbrugets historie. En jernaldergård er under opbygning og der er levendegørelse hvert år i juli måned. Skiftende særudstillinger.
THISTED MUSEUM
Websitet for Thisted Museum har en del forskellige informationer liggende. Prøv selv at finde de informationer du ønsker. 
KULTUR MUSIK KUNST FISK SPORT BÅDELAUG AGGER SOMMER TURISME VESTERHAV THY ALT
Lav din egen hjemmeside med mono.net